Categories
Balita

dr scott ανασκόπηση

[Total:    Average: /5]Επιπλέον, η υποδοχή Dr Scott (απόσπασμα Μαρτίνο) για τη μείωση ταυτόχρονη ΜΣΑΦ και φορείς ειδικού σκοπού ή ακόμη και να εγκαταλείψει. Οι Ουκρανικά γιατροί είναι επίσης μια ευκαιρία για να ανακουφίσει την κατάσταση των ασθενών με οστεοαρθρίτιδα και βελτιωθεί η ανεκτικότητα αναθέτοντας εκχύλισμα Martin σε αποτελεσματική δοσολογία. Η ιατρική κοινότητα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα προσθήκη Dr Scott (esparma ομάδα GmbH, Aristo, Γερμανία). Dr Scott περιέχει μια υψηλή συγκέντρωση εκχυλίσματος MARTIN ανά δισκίο – 480 mg

.

Dr Scott (εκχύλισμα Martin)

Επιπλέον, ο διορισμός των Dr Scott

για τη μείωση των ΜΣΑΦ ή να απορρίψει εντελώς. Σε σχέση με τα παραπάνω, οι γιατροί είναι όλο και περισσότερο στη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας αναζητούν νέες, εναλλακτικές προσεγγίσεις. Η ανάλυση των διαθέσιμων έρευνα δείχνει ότι αυτή είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για την εξαγωγή αρωματικά μαρτίνι (νύχι του διαβόλου, Harpagophytum procumbens). Έχει επίσης δοθεί προσοχή στην dopolnenieov ασφάλειας Martin και η δοσολογία τους σχήματα για τη θεραπεία των ασθενών. Μια μετα-ανάλυση των 14 κλινικών μελετών που έχουν διεξαχθεί το 2007.

Η μακροχρόνια χρήση του εκχυλίσματος Martini αρωματικά (έως 1 έτος) είναι ασφαλής και δεν συνδέεται με την ανάπτυξη τοξικότητας. Η προσκόλληση στη θεραπευτική αγωγή μεταξύ των ασθενών ήταν 96,4%. εκχύλισμα Ανεκτικότητα αρωματικά MARTIN, προφανώς ανώτερη από εκείνη των εκλεκτικών αναστολέων της COX-2.

Τέτοιες ασθένειες του μυοσκελετικού συστήματος όπως η οστεοαρθρίτιδα, η αρθρίτιδα, οσφυαλγία και άλλοι έχουν από καιρό πάψει να είναι πολλά μόνο ηλικιωμένους ασθενείς. Συχνά η νόσος αρχίζει πριν από 40 χρόνια, να γίνει ένα «πιστό σύντροφο» στο τέλος.

Αποθήκευση Όροι dopolneniea Dr Scott

Σε μια ανασκόπηση των αποτελεσμάτων των μελετών κλινικής αποτελεσματικότητας Harpagophytum procumbens (νύχι του διαβόλου, Martin αρωματικά, αφρικανική Πεδίο νεραγκούλα) με μυοσκελετικό πόνο. Εισδοχή Martin εκχύλισμα αρωματικά σε όλους τους τύπους των μυοσκελετικού πόνου που οδήγησαν στο γεγονός ότι περίπου 60% των ασθενών η δόση μειώθηκε ή να σταματήσει εντελώς τη λήψη μη-στεροειδή και στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Ίσως Martini αρωματικά αποδοτικότητα εκχυλίσματος αντιστοιχεί με εκείνη ενός συνήθους δόσης ροφεκοξίμπη 12,5 mg, αλλά τα δεδομένα που απαιτούνται για να αποσαφηνιστεί. Κατά τη λήψη εκχυλίσματος MARTIN αρωματικά ήπιες παρενέργειες (κυρίως δυσπεπτικά χαρακτήρας) συμβαίνει σε ποσοστό περίπου 3% των ασθενών που δεν υπερβαίνει την αντίστοιχη συχνότητα με το εικονικό φάρμακο.

Magrekomenda  flebo complex χρήση

Το dopolneniea αποτελεσματικότητα αξιολογήθηκε από τους γιατρούς ως πολύ καλό και το καλό σε 82,9% των ασθενών. οι ίδιοι ασθενείς αξιολόγησε την H. procumbens εκχύλισμα θεραπεία ως εξίσου αποτελεσματική σε σύγκριση με την προηγούμενη θεραπεία στο 30,8% των περιπτώσεων, και σε 62,4% των περιπτώσεων παραδέχθηκε ότι πιο αποτελεσματική. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η υψηλή αποδοτικότητα των procumbens εκχυλίσματος H. και να την υποδείξει ως πρωτογενής θεραπεία.

Martin αρωματικά εκχύλισμα διαφορετικά συνδυασμένη δράση των ευπροσάρμοστο, εμφανίζουν ταυτόχρονα αντιφλεγμονώδη, αναλγητική και χονδροπροστατευτικών επιδράσεις. Λόγω αυτής διαφορετικά απόσπασμα dopolneniea εφαρμογής αποτέλεσμα Dr Scott βάση Martin οστεοαρθρίτιδα

συνοδεύεται από ανακούφιση από τον πόνο, αυξημένη κινητικότητα των αρθρώσεων, να μειώσει τη σοβαρότητα των τοπικών συμπτωμάτων φλεγμονής. Η αποτελεσματικότητα είναι συγκρίσιμο με τις πρότυπες αντι-φλεγμονώδη φάρμακα (διασερεΐνης, ροφεκοξίμπη).

επιδείνωση της κατάστασης ένα αυξανόμενο ποσοστό των ανθρώπων που πάσχουν από παχυσαρκία, γιατί αυτή η παθολογία των αρθρώσεων διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο. Λόγω της αναντιστοιχία μεταξύ του μηχανικού φορτίου σε μια επιφάνεια και την ικανότητα να αντισταθούν σε αυτή φορτίο αναπτύσσει εκφυλισμό και την καταστροφή του αρθρικού χόνδρου.

Η αποτελεσματικότητα των dopolneniea και ασφάλειας επιβεβαιώνονται σε αρκετές μελέτες. Ribbat et αϊ. Δείχθηκε ότι το εκχύλισμα H.

  • Οι επανεξέταση παρουσιάζει τα αποτελέσματα των μελετών της κλινικής αποτελεσματικότητας της Harpagophytum procumbens (νύχι του διαβόλου, Martin αρωματικά, της Αφρικής νεραγκούλα πεδίο)
  • Η μακροχρόνια χρήση του εκχυλίσματος Martin αρωματισμένο με μυοσκελετικό πόνο. (Μέχρι 1 έτος) ασφαλή και δεν σχετίζεται με την ανάπτυξη τοξικότητας.
  • υποδοχή εκχύλισμα Martin αρωματικά σε όλους τους τύπους των μυοσκελετικού πόνου που οδήγησαν στο γεγονός ότι περίπου 60% των ασθενών, μειώστε τη δόση ή να σταματήσει εντελώς τη λήψη μη-στεροειδή και στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.
  • Ίσως εξαγάγετε αποτελεσματικότητα της Martini αρωματικά αντιστοιχεί με εκείνη ενός συνήθους δόσης ροφεκοξίμπη 12,5 mg? ωστόσο, τα δεδομένα αυτά πρέπει να διευκρινισθούν

.

Martin αρωματικά εκχύλισμα είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα για την θεραπεία του μυοσκελετικού πόνου. Για να διερευνήσουν περαιτέρω το dopolneniea ανάγκη διεξαγωγής μεγαλύτερες μελέτες της υψηλότερης ποιότητας. Λόγω της αποτελεσματικότητάς του και την απουσία επιβλαβών συνεπειών για την dopolneniey γαστρεντερικό σωλήνα στη βάση του φυτού χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό, και τώρα η Ουκρανία μπορεί να ενταχθεί στην διεθνή εμπειρία. Στην εγχώρια αγορά η εταιρεία «Esparma» είναι η προσθήκη Dr Scott, είναι διαθέσιμο σε μορφή ταμπλέτας.

Έτσι, οι νέες συστάσεις της Διεθνούς Κοινότητας έρευνας οστεοαρθρίτιδα (2014) ονομάζεται hondromodulyatory γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη «ακατάλληλο» για όλους τους ασθενείς ως θεραπεία για την τροποποίηση και «επισφαλείς» για την ανακούφιση των συμπτωμάτων. «Το πρώτο καθήκον του γιατρού είναι να μην βλάψουν τα χέρια τους, να μην παρεμβαίνει με τις φυσικές θεραπευτικές επιδράσεις της φύσης» – τα λόγια του αρχαίου ρωμαϊκού φυσικός και φιλόσοφος Γαληνός σήμερα δεν έχει χάσει τη σημασία

.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μέχρι το 20% του παγκόσμιου

πληθυσμού πάσχει από παθήσεις των αρθρώσεων. Οι προϋποθέσεις για την ευρύτερη διάδοση της αρθρικής παθολογίας είναι υπερβολική, άνιση φορτία, και την καθιστική ζωή.

Μια μαγική σφαίρα που μπορούν αμέσως να αποκαταστήσει την διαταραγμένη λειτουργία των αρθρώσεων, δυστυχώς, δεν έχει ακόμη εφευρεθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η θεραπεία μειώνεται σε μια μακρά, μερικές φορές πολλά χρόνια λήψη dopolnenieov μη-στεροειδή αντιφλεγμονώδη (ΜΣΑΦ) και hondroprotektorov. Πρώτη μείωση του πόνου και της φλεγμονής, αλλά με μακροχρόνια θεραπεία επηρεάζει τις βλεννογόνους του γαστρεντερικού σωλήνα, προκαλώντας τη δυσπεψία, έλκος στομάχου και δωδεκαδακτυλικό έλκος, και περιστασιακά επικίνδυνη αιμορραγία. Η μακροχρόνια χρήση hondromodulyatorov όπως χονδροϊτίνη, γλυκοζαμίνη, με τη σειρά του, μπορεί να συνοδεύεται από ναυτία, έμετος, κοιλιακός πόνος και άλλες παρενέργειες, περιπλέκοντας περαιτέρω τη θεραπεία των αρθρικών παθολογιών. Επιπλέον, η επίδραση αυτών των dopolnenieov πρόσφατα αμφισβητηθεί όλο και περισσότερο.

procumbens (Dr Scott) βελτίωσε τις παραμέτρους της έντασης του πόνου, περιορισμένη λειτουργία, τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων της τοπικής φλεγμονής και άλλων όχι λιγότερο από 50% σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα και σπονδυλίτιδα. Εξαιτίας αυτού, περισσότερο από το ήμισυ των ασθενών που σταμάτησε εντελώς τη λήψη ΜΣΑΦ και στεροειδών dopolneniey (σε 60,3 και 56%, αντίστοιχα). Το συνολικό επίπεδο δέσμευσης των ασθενών ήταν 96.4% για τη θεραπεία.

Κάθε δισκίο περιέχει ξηρό εκχύλισμα του H. procumbens (εκχύλισμα Martini) σε υψηλή συγκέντρωση – 480 mg

.

Το περιοδικό «Pain αρθρώσεις. Σπονδυλικής Στήλης «τόμος 7, №1, 2017

Dr Scott

Στον κόσμο υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον για dopolnenieam δημιουργήθηκε με βάση φυσικά συστατικά. Φυσικά, είναι απαραίτητη μια λεπτομερής μελέτη των ιδιοτήτων τους, αλλά η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια αυτών των dopolnenieov τους επιτρέψει να ανταγωνιστούν με επιτυχία με συνθετικά μέσα. Φυτικά Επιπλέον Dr Scott βασίζεται procumbens εκχυλίσματος H. (εκχύλισμα Martini) που έχει μία πολύπλευρη δράση – αντι-φλεγμονώδη, αναλγητική και χονδροπροστατευτικών άξια να καταλάβει μια σημαντική θέση μεταξύ των παραγόντων για την θεραπεία των φλεγμονωδών και εκφυλιστικών ασθενειών των αρθρώσεων και πόνο στην πλάτη. Dr Scott έχει χονδροπροστατευτικών ιδιότητες από τη δράση του εκχυλίσματος της ρίζας των δραστικών ουσιών Martin αρωματικά, αλλά είναι σίγουρα μια ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις ιδιαιτερότητες των επιπτώσεων αυτού του φυτού κοντά.

Dr Scott στη Μόσχα

Η δραστική ουσία στη σύνθεση MARTIN ευωδιαστό αναστέλλουν φλεγμονώδεις μεσολαβητές, καθώς και μεσολαβητές της αποικοδόμησης χόνδρου, συμπεριλαμβανομένου παράγοντα νέκρωσης όγκων-α, ιντερλευκίνη-1β, μεταλλοπρωτεϊνάσης μήτρας, το μονοξείδιο του αζώτου και ελαστάση. Με την προσθήκη αυτή, αντι-φλεγμονώδη και αναλγητική δράση, να αναστέλλουν τη σύνθεση των φλεγμονωδών κυτοκινών, συμβάλλει στην καταστολή των μεταλλοπρωτεϊνασών μήτρας σε χονδροκύτταρα που μπορούν να επιβραδύνουν την ανάπτυξη των φλεγμονωδών διεργασιών. Και τώρα όλα αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

About